Hvem er jeg?

Jeg hedder Bettina Hartmann, og jeg trives ved at se mennesker og organisationer arbejde sammen, så vi bruger vores fulde potentiale!

Jeg har over tyve års erfaring som projektleder og konsulent i erhvervslivet, hvor jeg også har brugt coaching som et naturligt værktøj til at motivere og finde løsninger. Jeg er uddannet ingeniør, og certificeret i Prince2, IPMA, MSP, Lean, Belbin, Risk Management, Balanced Scorecard, mv., ligesom jeg er ID Lifecoach. Jeg har primært været projektleder for udviklingsprojekter og IT-projekter i den offentlige og private sektor, ligesom jeg har undervist og udført behovsafklaring, foranalyser, optimering og Lean.

Jeg har dermed haft officielle og professionelle roller som “ingeniør”, “underviser”, “coach”, “konsulent”, “projektleder”, “fastansat”, “selvstændig”, osv.

Derudover er der alle mine mere private, personlige og samfundsmæssige roller, som “mediterende”, “yogaudøver”, “cyklist”, “kommende forfatter”, “medmenneske”, “ven”, osv.

Jeg oplever, at fordi jeg prøver mig selv af i en række forskellige sammenhænge med så åbent sind som muligt, så får jeg en voksende forståelse for både mig selv og for andre mennesker. Jeg øver mig i at slippe ensidige vurderinger og se tingene fra så mange perspektiver som muligt – uden at give slip på ønsket om fremdrift og at manifestere konkrete løsninger inden for en overskuelig tid. Jeg tror på, at vi alle gør vores bedste, ud fra vores individuelle viden og bevidsthed – også selv om vores bedste ikke altid er godt nok, ikke endnu i hvert fald. At øve mig dagligt i at øge min bevidsthed gør mig mere klar på, hvad jeg ønsker at bruge min tid på, og hvordan jeg bedst opbygger og bevarer min energi.

Jeg har haft en daglig meditationspraksis siden 2004, og har desuden en masse erfaringer med kostomlægning, at få en daglig yogapraksis, at træne og udvide sindet, at arbejde med skygger både individuelt og i grupper, at øve transparent kommunikation, osv. osv. Læs gerne En projektleders beretning. Se eventuelt også min konsulent-hjemmeside hartmannconsulting.dk, min coach-hjemmeside hartmanncoaching.dk, eller min linkedin-profil.

Du er også velkommen til at kontakte mig for dialog om fremtidens projektledelse!